BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »
http://ella-versei.blogspot.com/ ---> Saját verseim ITT megtalálhatóak! Örülnék, ha páran megnéznétek!!

2011. január 1., szombat

A megfosztot bárány 19/2. - Füstbe ment fogadás

Sziasztok! Amint látjátok Újév alkalmával újra belevetettem magamat az írásba. Ezt a fejezetet hajnalban írtam, szóval előre is bocs ha van benne hiba. Remélem azért örültök páran, hogy újra neki álltam a történetnek. Még nem tudom, milyen sűrűn tudok frisset hozni, mivel ebben az évben felvételizem, ezért sokat kell készülnöm, főleg úgy, hogy egy nagyon jó suliba szeretnék menni. Remélem mindenkinek tetszeni fog a fejezet!! És szokásosan jól esne, ha pár komival is megajándékoznátok. Ennyit belőlem. JÓ OLVASÁST! Puszi: Ella :)


A megfosztott bárány 19/2. fejezet – Füstbe ment fogadás

Emmet szemszöge:

Egész úton hazafelé
Azon gondolkodám:
Miként fogom élvezni
A régóta várt szórakozást
Mit mondok majd először is
Kedvest, szépet neki?
Midőn, mely házunk törik szét,
S vágyainkat ki tudjuk e elégíteni?
S jutott eszembe számtalan
Szebbnél-szebb perverz gondolat,
Míg porrá nem válik a lak
Kezeink alatt
S a kis szobába rontva...
Röpült felém babám...
S én csüggtem ajkán... szótlanul...
Mint kedvenc prédám nyakán.

Jókedvemről az a nagy benga medve tehet, mely lehet, hogy kicsit be volt lőve, mivel ilyen fensőséges versek születnek az én elmémben.
- Miről maradtam le? – toppantam édes tubicáim közé. Amint megláttam állandóan pörgő hugicámat, rossz érzés kerített hatalmába. Arcukon hatalmas mosoly ült, mely nem sok jóra utalt. Elfogott a pánik, mert érzem, hogy ellenem terveltek ki valamit és Rose baby sincs sehol.
- Nah mi van csajok, olyan képet vágtok, mint akik most fogták meg az Isten lábát.
- Hát még az is lehet… – jegyezte meg Kate sejtelmes hangon.
- Édesem! Segítenél egy picit?? – szólt le Rosie az emeletről. – lábaim akaratlanul elindultak a hálószobánk felé. A nappaliból halk kuncogást hallottam.
- Nah eddig bírtad a feleséged nélkül?? – szólt utánam Daren.
- Már látom előre, hogy nagy sikert fogsz aratni a jelmezedben. – bosszantott a kis törpe.
- Élvezzed ki még ezt a pár órát, mert egy évig még csak a pláza közelébe sem megyek.
- Azt majd meglátjuk. – fűzte még hozzá.
Még vissza akartam vágni nekik, de ekkor nyitottam ki a mi kis fészkünk ajtaját, de lehet, hogy nem kellett volna. Rose a tükör előtt állt egy szál fehérneműben. Úgy érzem, nem tudom visszafogni vágyaimat, azonnal le kell szaggatnom róla azokat a felesleges kis darabokat. A piros fehérnemű, melyet felvett, beindította perverz fantáziámat. Agyamat elöntötte a vörös köd, de ott csücsült bal vállamon a kis Emmet angyal, aki figyelmeztetett, hogyha most nem hagyom el a szobát, nekem annyi!! Épp indultam volna ki, mikor Rose megszólalt.
- Ennyire nem tetszek, hogy elmenekülsz előlem?? – fordult felém aggódó arccal, mint akinek a hiúságába tapostak bele. Innen már nincs visszaút! Becsaptam az ajtót magam mögött, kizártam a külvilágot, és már csak tökéletes testére, és arra a kis falatnyi fehérneműre tudtam koncentrálni.
Pár óra múlva, karjaimban tartva életem szerelmét jutott el a tudatomig, hogy mi vár rám ezután. Kedvesem fészkelődött mellettem, kikászálódott az „ágyból” és bevonult gardróbjába. Pár másodperc múlva szexisen felöltözve állt előttem, és győzedelmes vigyorral az arcán szólalt meg:
- Meddig is bírtad nélkülem, mackókám?? – és fogta magát ott hagyott engem teljesen egyedül a megsebzett büszkeségem társaságában. Mint az égből lehulló meteor, úgy hasított tudatomba a felismerés, hogy palira vettek. Az „ember” már a saját feleségében sem bízhat meg.


Gyűlölöm, ahogy boci szemekkel nézel
Gyűlölöm, hogy nem értem
Gyűlölöm, ahogy elmész mellettem
Gyűlölöm, hogy semmibe veszel
Gyűlölöm, hogy én vagyok a nagyobb
Gyűlölöm, hogy te mégis másképpen gondolod
Gyűlölöm a nevetésed, a vigyorod
Gyűlölöm, hogy mindig látod, hogy mit mondok
Gyűlölöm a sok üzletet, cipőt, ruhát
Gyűlölöm Guccit, Chanelt és Pradát
Gyűlölöm, gyűlölöm, gyűlölöm!!

( Gyűlölöm Alicet és a plázát By: Emmet)


Alice szemszöge:

Nem sokat kellett várni addig, hogy Emmet beadja a derekát. A szobából szűrődő hangok jelentették győzelmemet. A lányokkal egyből nekiálltunk megszervezni a partit. Vajon miért nem lepődök meg azon, hogy mindenkinek tetszenek az ötleteim, kivéve Bellát, aki inkább a bátyám stírölésével van elfoglalva. Bármit mondunk neki az egyik fülén be a másikon ki. Hirtelen egy újabb remek ötlet támadta meg elmémet, ami segíthet összeboronálni a gerlepárt.
- Elina ugye számíthatok rád mindenben? – kérdeztem ellenállhatatlan boci szemeimet bevetve, de ő épp gondolatai tengerének habjait szelte, és csak egy ühüm-öt nyögött ki. Arcomra diadalittas mosoly ült ki és ezt Serena is észrevette. Nemsokára Rosalie toppant be elégedett vigyorral.
- Hogy haladtok a munkálatokkal?? – kérdezte és helyet foglalt a kanapén.
- 1. Emmet ruhája + a felszerelések beszerzése.
2. Díszek beszerzése. ---> Kate, Serena
3. Party meghirdetése az iskolában. ---> Emmet
4. Terem díszítés a terveim alapján. ---> fiúk
5. Mivel emberi lények is lesznek kaja, pia beszerzése. ---> Esme, Helly
- És a menün rajta lesz Bambi, Szimba meg Balu és a többiek is? - kérdezte Daren röhögve, miközben Emmet is megjelent a színen és ő sem hagyhatta ki, hogy ne szóljon valami frappánsat.
- Nem kell nekünk Bambi, mert van nekünk házi bárányunk Elina személyében. Szimba szerepét Edward már előre lefoglalta, én vállalom Balut, Tanyácska tökéletesen megfelel, egy megveszett párducnak és máris kész az állatkert, de cirkuszt is nyithatnánk ennyi erővel. – Daren és én már majdnem a földön fetrengtünk Emmet beszólásától, Tanyácska szúrós pillantásokkal bombázta Emmetet.
Félszemmel Tanyara pillantottam, aki bátyám körül legyeskedett. Bella szemeivel villámokat szórt, úgy éreztem itt az idő, hogy közbe lépjek.

- Bella, Edward segítenétek? – néztem az említett személyekre. Edward egy tizedmásodperc alatt pattant fel a kanapéról és megadóan bólintott. Bellának sem volt ellenére, hisz így nem kellett elviselnie Tanya megvető pillantásait, és Edwardon való élősködését. – Edward visz el minket a plázába és segít cipekedni. Bella neked segítened kell kiválasztani Emmet ruciját. – láttam rajta, hogy már pont ellenkezne döntésemmel, de én gyorsabb volt és közbe léptem – Hisz megígérted. – mondtam és felvettem azokat az ellenállhatatlan nagy boci szemeimet. Bólintott és el is indult a garázs felé. Edward követett minket. – Emmet nagyon csini leszel. Elhiheted! – és felvillantottam győzelmes mosolyomat.

Beültünk Edward kocsijába. Elterpeszkedtem a hátsó ülésen, így Bella kénytelen volt előre ülni Edward mellé. Testvéremnek nagyon is tetszett ez a helyzet. Egész úton Bellát figyelte az út helyett, de még így sem karamboloztunk, sőt még átlagos sebességből sem vett vissza. 250 km/h sebességgel hajtottunk egészen a pláza parkolójáig. Kiszálltunk és belevetettük magunkat a ruhák mennyországába.

Edward szemszöge:

Mióta Tanya megérkezett életem szerelme még jobban eltávolodott tőlem. Állandóan pörgő hugicám, most is megmentett Tanya karmai közül. Az sem érdekel, hogy hova megyünk, csak minél távolabb kerüljek életem megkeserítőjétől. Ha már megszabadulok és egy angyal társaságában tölthetem ezt az időt az már csak hab a torta tetejére. Volvómmal hamar beértünk a városba. Egész úton szerelmem arcát vizslattam, szememmel minden egyes részt bejártam. A tökéletesség, ami belőle áradt elkábított, mintha vénásan adagolnák a legfinomabb heroint. Ő nem nézett rám, de a szikrák most is jelen voltak kettőnk között. Alig tudtam visszafogni érzéseimet, legszívesebben már megcsókoltam volna és csókjaimmal bejártam volna teste minden egyes zugát. Megérkeztünk a plázához és leparkoltam. A lányok belevetették magukat a boltok tömegébe. Alice egyszer csak megállt, szemével valószínűleg egy újabb boltot keresett, ahol még nem járt. Majd felvillantott huncut mosolyát és megindult egy bolt felé, Bellát maga után húzva. Ezer meg ezer pillantás szegeződött kedvesemre és én „szívem” szerint elbújtattam volna egy olyan helyre, ahol nem láthatja senki, ahol csak én élvezhetem felülmúlhatatlan szépségét. Alice megállt egy bolt előtt. Szemem a bolt feliratán akadt meg…SZEX SHOP…

7 megjegyzés:

Lettina írta...

xDxDxDxD Szex shop???? Ez kész! xDxD
Jó lett várom a folytatást:D:D:D
Pussz: Lettina

Isabella Cullen írta...

Szia nagyon örülök, hogy folytatod a történetet mert nekem nagyon tetszik és szeretem. Nagyon jó lett a fejezet várom a folytatást :)


PusziIsabella Cullen

Makesz írta...

Szia!
Háát...nem semmi!! Nagyon tetszett!!! :D
És örülök hogy folytatod az írást, mert szerintem, neked nagyon jól megy, sőt az ötleteid is tetszenek!! :)
Várom a következő fejezetet!!
Puszi
Makesz (Carlie)

Névtelen írta...

Szia!Először is Buék!
Másodszor pedig örülök hogy folytatod az írást!!!
A fejezet pedig nagyon jó lett.Emmett nem bírt magára hál az égnek!!!:)A buli és Em büntetése is nagyon jól fog sikerülni vagyis remélem Em kis versét imádtam hatalmasakat kacagtam rajta!
Tanya chh sokat gondol magáról ez a nő ...És a poénkodások is tetszettek de vajon Bells hova kalandozott el??Hol járt milyen világban???És szex shop hmmmm fantázia dús lesz ez az egész..
Melinda

Hajnlaka írta...

Sziasztok! Boldog újévet!!!!
És neked hála nekem is jó kedvűen indul az évem. :D Mert nagyon szomorú voltam amikor félbehagytad a történetet. :( ÉS most hihetetlenül örülők hogy folytatód. :D Lenne egy kérdésem. Észre vettem hogy most és korábban is néha Elina helyet Bella-t írsz. Lehet hogy direkt. Nem tudom. Még egyszer nagyon köszike hogy folytatod és már alig várom a következő klassz fejezettet. Addig is sziasztok!

Névtelen írta...

Kezdjük a kemény kritikát az elején.
MJADCSAKMÁR elig vártam h fojtasd a történetet, és VÉGRE rávitt a lélek :)
Mint mindenki másnak nagyon tetszett nekem is a fejezet. Öröm volt újra az írásod olvasni.
A versek kifejezetten tetszettek. Főleg az első. Ötletes. Emettről meg csak ennyit: SZíVÁS
Örülök hogy végre folytattad :)
Puszi: Oja-shio

Flora írta...

Huh... nagyon jó lett... SzexShop XDXD Várom a folytatást...
Remélem azért nem sokára kiderül minden...

Puszi Flora