BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »
http://ella-versei.blogspot.com/ ---> Saját verseim ITT megtalálhatóak! Örülnék, ha páran megnéznétek!!

2010. október 3., vasárnap

Búcsú

Sziasztok!
Ahogy már a címből kivehettétek búcsúzom tőletek. Igen búcsúzom. Abba hagyom az írást. Örökre semmikép sem, de ezt a történetet nem folytatom tovább. Köszönöm, hogy eddig olvastatok! Ez nagyon sokat jelent számomra. Köszönöm a 88 rendszeres olvasót, a 24.000 látogatót. És hogy eddig olvastatok!

Kb. 8 hónapja, hogy elkezdtem írni és ezalatt az idő alatt nagyon sok mindent történt. Szép lassan elkezdett nőni a blog olvasóinak a száma, mely nagyon boldoggá tett. Nem gondoltam volna hogy egy ilyen kis firkát bárki is olvasna, de tévedtem. Sose gondoltam volna arra, hogy én valaha írni fogok, ez csak úgy jött, és "szinte beléestem". Rabjává váltam, órákon, szabadidőmben is írással foglalkoztam. Ezalatt az idő alatt barátságok szövődtek. Voltak jó kritikák de rosszak is. De a jóból több. Régebben, de még most is úgy gondolom hogy ha abbahagyom az írást nem fog a törim se én magam hiányozni senkinek. De nekem ti olvasók nagyon is!! Nagyon sokat tett hozzá ez az élmény az életemhez. Megígérhetem, hogy még fogtok felőlem hallani. Továbbra is fogok írni, de ezeket nem teszem közzé egy blogban. Leginkább a versekbe szerettem bele, de folytatom a történet írást is. Ha bár nem hosszabb regényben, csak novellákban, de ezekkel az a célom, hogy emberekből érzéseket, érzelmeket tudjak előhozni. Sírást, mikor minden rosszra fordul, örömet, ha egy élet sorsa jobbra fordul. Álmom, hogy írásaimmal embereket tudjak megérinteni. Remélem nem felejtitek el ezt pár hónapot, melyet együtt vészeltünk át. És ha bárki szeretné tartani, felvenni velem a kapcsolatot, nyugodtan írjon, nagyon sokat jelentene számomra. Még egyszer köszönöm, hogy itt voltatok. Szeretnék tőletek egy verssel búcsúzni, melyet én írtam. Nem tartozik ide, de remélem tetszeni fog.
Puszi: Ella


Minden éjjel rád gondolok
És eszembe jut mosolyod
Olyankor a fellegekben járok
Felhőkön táncot járok.
Később rám nehezedik egy álom
Melyben szemedet látom
A tekinteted felperzsel
Azon nyomban elégek.
Összekulcsolod kezeinket
Majd ennyit suttogsz: SZERETLEK!

8 megjegyzés:

Unknown írta...

Imádtam a történetedet a egyik kedvenceim közé tartozott. Én nagyon sajnálom hogy itt hagysz minket :( Hiányozni fogsz te és a történeted is!!! <3 Csodás élményekkel ajándékoztál meg a történeted során. Ha nem túl nagy kérés akkor eltudnád küldeni nekem a töridet? kösszii pussziii (LLL)
u.i.: nem rég nyitottam meg az első blogomat és nagyon örülnék neki ha benéznél http://eternalloversbymemi18.blogspot.com/ és itt bármikor elérsz.

Névtelen írta...

Szia!
Olyan szörnyű hogy te is elbúcsúzól tőlünk.Annyi rengeteg csodás írót veszíttettem el eddig már kinek írományait nem tudom tovább olvasni minden egyes ilyen bejegyzésnél azt hiszem hogy megszakad a szívem!!!Csodáltalak és csodállak a mi napig is hogy kimertél állni a nagyvilág elé azt mondani tessék én ezt írok írtam!!!!Tisztelettel és könnyek közt búcsúzok tőled remélem hogy még hallok felőled és hogy elfelejteni nos te ezt így gondolod de azt hiszem hogy az olvasóid nem köztük én is hogy elfelejtenélek mert mindegyik író adott valamit!!!Sikert erőt szerelmet szenvedélyt boldogságot kívánok Neked!Találd meg mit szeretsz és hogy kiket kit szerethetsz!!A kis vers pedig szívszorító és könnyfakasztó!!
Melinda

Névtelen írta...

szia
nagyon szomorú vagyok hogy nem folytatod :( mikor följöttem az oldaladra és megláttam h. Búcsú összeszorult a szivem :(
nagyon fogsz hiányozni
puszi :Lily

u.i.: ezt a blogot bezárod vagy itt el lehet majd téged érni??

Ella írta...

Sziasztok!
Nagyon köszönöm ezt a pár sort. Jóleső érzés ilyeneket olvasni, hogy nem volt hiábavaló írni! Még a könnyem is ,kifolyt, annyira meghatottak a szavaitok! Köszönök szépen minden jókívánságot és viszont kívánom nektek!
Lily: Szerintem meghagyom és ha bármit szeretnétek nyugodtan írjatok! Bármikor meghallgatlak titeket!
Melinda: köszönöm! a szavaid nagyon meghatottak...tényleg nem gondoltam volna hogy hiányozhatok de ezeket olvasva rájöttem hogy talán mégis!
memi18: Neked is köszönöm! Szívesen benézek majd hozzád! És én örülök hogy olvastál és a messzi jövőben talán még fogsz!
Szeretlek titeket!
Puszi: Ella

Névtelen írta...

NEEEEE
Most én csak ülök és pityergek. Ennyi lenne hát??
Nekem hiányozni fog az írásod. De örülök hogy annó írásra dtad a fejed, külömben sosem ismertelek volna. Könnyes búcsút veszek a blogtól, de magadról nem tudsz lerázni ezt megígérhetem ;)

Névtelen írta...

MÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
Azt hittem Oja viccel mikor azt mondta abbahagyod. Úgy tűnik nem :(
Nekem nagyon fogsz hiányozni.
Örülök hogy olvashattam az jrásaid
Puszi: Boribont

Bella59 írta...

Olyan rossz, hogy most itt hagysz minket. Nagyon szerettem és még most is szeretem a töridet. Remélem egyszer még meggondolod az írásaid felrakását, mert nagyon örülnék neki és szerintem ezzel nem csak én vagyok így.
Nekem nagyon fogsz hiányozni!Ha nem nagy gond elküldenéd a törit nekem emailbe?Megköszönném.Köszi.
(cclaudia96@citromail.hu)
Örülök hogy olvashattam az írásodat.

Puszi Bella59

Bella59 írta...

A kis verset is küld el légyszííí!Annyira tetszik...
puszi Bella59