BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »
http://ella-versei.blogspot.com/ ---> Saját verseim ITT megtalálhatóak! Örülnék, ha páran megnéznétek!!

2010. június 3., csütörtök

A megfosztott bárány 19/1.

Sziasztok!!! Tudom, tudom, megint nem jelentkeztem egy csomó ideig, de szarul voltam egész múlt héten meg még a hét elején is. Most nem az egész fejit hozom, mert a vége még nincs kész, így hát ketté szedem. Remélem tetszeni fog ez a kis "ízelítő" azért és remélem írtok komikat! Jah és a helyesírási hibákat, minden egyebet léccí nézetek  el, mert a feji még nincs lebétázva. Amint tudok beszélni Lettinával felrakom a javított változatot. Addig is jó olvasást!!!

U.i: Köszönöm  a 70 rendszeres olvasót. Ez nagyon sokat jelent a számomra.Alice szemszöge:

A gardróbomba beérve érdekes látvány fogadott minket. Bocs, az érdekes enyhe kifejezés, inkább mondanám, hogy Emmet perverz fantáziáját beindító, nagyon félreérthető, totálisan vágyakat felkorbácsoló látvány tárult elénk. A gardróbom romokban hever, a ruhák kupacokban állnak, de a fő látványosság még sem a Gucci táskáim vagy a Chanel fekete estélyim volt. Tekintetünk Edward félmeztelen testén, és a rajta fekvő Bellán akadt meg. De szemeim megpillantották Tanyát, akinek az álla a padlót súrolta, szemeivel szikrákat szórt.  Látszott rajta, ha nem lenne, más a szobában legszívesebben kitekerné Bella nyakát. Bella, amint észrevette, hogy őket bámuljuk, megpróbált kecsesen felállni, de ez nem sikerült. A szoknya, amit még én aggattam rá, most inkább volt nevezhető egy kis darab ruha foszlánynak, ami épp eltakarja a ki nem látszani akaró részeket, mint miniszoknyának. Ezután a kis „baleset” után újból megpróbálkozott méltóságteljesen távozni. De, úgy látszik, ember létéből megmaradt egy szokása, az ügyetlenség. Lábai beleakadtak az előtte heverő ruha kupacba és hasra esett. Mosolyomat elfojtottam, de Emmet, mint mindig most sem fogta vissza magát. A földön fetrengett és fogta a hasát a nevetéstől. A többiek arcán is mosoly bujkált. Majd már Daren és kedvesem sem bírta és követték testvérem példáját. Ezután felmértem a kárt, melyet Edward és Bella okozott. A látvány láttán kezdtem mérges lenni. Most úgy nézett ki a gardróbom, mintha hurrikán söpört volna végig rajta. A ruhák szanaszét dobálva, összegyűrve és néhány még el is szakadva. Míg én mérgelődtem magamban Edward és Bella felkeltek a földről. Körülnéztek a helységben és ők is észrevették, hogy a szoba nem magától fordult fel. Rám néztek és bevettették a tőlem tanult boci szemeket. Csak az a különbség, hogy én ennek nem dőlök be. És ekkor eszembe jutott, hogy fognak kárpótolni.

-         Már tudom is, hogy teszik ezt jóvá. – kezdtem bele. Mindketten ijedt képet vágtak. Ilyen ijesztő vagyok??
-         És hogyan? – tette fel a kérdést Edward.
-         Eljöttök velem vásárolni.
-         NEEEEEEE... – kezdtek rá egyszerre. – Alice nem értem, miért szeretsz annyira vásárolni. Nem tudnám, mit csinálnál, ha a világon nem lenne egy bolt, pláza sem. Tuti, hogy nem bírnád ki, hogy hosszabb ideig még csak rá se néz egy boltra.– Miért olyan rossz dolog a vásárlás?
-         Még, hogy nem bírnám? Nem vagyok boltkóros, csak szeretek öltözködni.
-         Hugicám, ezt még te sem gondolhatod, komolyan. Egy hetet sem bírnál ki vásárlás nélkül. – mondta Em.
-         Te beszélsz? Te még egy napot sem bírnál ki a feleséged nélkül. – vágtam vissza.
-         Akarsz fogadni? Én nem nyúlok, Rose babyhez te nem vásárolhatsz, még csak egy bolt közelébe sem mehetsz. Aki tovább bírja az a nyertes. Ha én nyerek, megúszok egy évnyi vásárlást veled.
-         Ha pedig én, segítened kell a Mikulás-parti szervezésében. Elvállaltam a szerveszését.
-         Egy parti szervezésében? Még ha veszítek is nem lesz nehéz dolgom. De benne vagyok. Áll az alku. – utánozta az embereknek a hangját abból a televíziós műsorból. De testvérem nem gondolt bele, hogy én nem csak a díszítésre gondoltam, hanem a szórakoztatásra is...5 óra múlva...

A ház szinte teljesen kiürült, csak én, Bella, Rose és Kate maradtunk itthon. A többiek vadászni mentek. A ház ürességét kihasználva elmondtam a fogadás azon részét, melyet még Emmettel sem ismertettem. Elmeséltem töviről hegyire Emnek szánt „feladataimat”, miszerint ördög ruhába bújtatom és az egész suli előtt kell táncolnia egy Mariah Carey számra. A ruhához tartozó kellékek közül persze az ördög szarvacskák és a vasvilla sem maradhat el. Már éreztem a számban siker ízét. De azért bebiztosítottam magamat a biztonság kedvéért. A lányokat beráncigáltam a romokban álló gardróbomba. Az összes ruha kupacot átforgattam, mire ráakadtam arra a darabra, amit kerestem.

-         Na ebben, biztos, hogy nem tud, majd ellenállni neked Emmet. – adtam Rosalie kezébe egy tűzpiros fehérnemű szettet, melyben nem hogy csak nem bírja türtőztetni magát, hogy hozzáérjen feleségéhez, hanem egyből leszakítaná róla.
-         Ügyes. – mondta egyszerre Kate és Bella. Ezalatt az este alatt megismerték egymást és barátnők lettek. És ekkor jutott eszembe, hogy még nem is készítettük elő a holnapi ruhánkat.
-         ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
-         Alice, miért sikogatsz???? – mindegyikük ijedt szemekkel meredtek rám.
-         Még elő sem készítettük a holnapi, vagy mondjam inkább, hogy mai ruhánkat??
-         Te most komolyan, ezért hoztad ránk a frászt?? – ezzel fejest ugrottam egy 3 méteres ruha stócba. Alig pár perc alatt össze is állítottam ruhatárukat.
-         Kész is. Ez itt Katé, ez Elináé, ez Rosé és ez pedig az enyém. – mutattam a kiválasztott darabokat. – És nincs vita. Amit kiraktam, azt kell fel vennetek. – már láttam, hogy kezdenének vitatkozni, de megelőztem őket.
-         Igenis Parancsnok! Vagyis Diktátor asszony! – szalutált Bella.

Ekkor látomásom volt, miszerint mindjárt hazaérnek a vadászatból.

-         Irány a fürdőszoba Rose! A többiek mindjárt hazaérnek. – tereltem Rosaliet a fürdőszobába. – Itt az ideje, hogy Emmet megtanulja, ne fogadjon egy nála kisebb, de okosabb hugicával. – mindegyikőjükből kitört a nevetés.


Ekkor toppantak be a többiek Emmettel az élen. Arcára diadalittas mosoly ült ki, mint aki azt hiszi már meg is nyerte a fogadást. Ha tudná mit is terveztem a számára...

- Miről maradtam le? – kérdezte azzal az „Ezt a vigyort sosem vakarhatód le” pofával.

12 megjegyzés:

Morgina írta...

Szia
Gina vagyok igen aranyos volt ez az átvezető rész. A kép amit kitettél tényleg magáért beszél nagyon jó. Alice a kis boszorkány ezt jól kitervelte és még Rosali is partner rá tehát biztos a siker. Így csak Emmett a fogadást veszíti el amit szerintem most nagyon fog élvezni, de bezzeg akkor amikor majd kis ördögként kell virulni biztos mérges lesz, és még ráadásul nem is tud róla. HIHI " ördögien vigyorog "?
Már alig várom Puszi Gina

Tamara írta...

Hellóka!
Tök jó lett!
Alice a kis csodabogár:D
Aki átvág mindenkit!XD
Akk most mi van Edwarddal és Bellával?És Tanya is ment vadászni.Ott mi volt?
Kérlek,már olyan közel voltunk ahhoz h összejöjjenek :D
Puszi
Nana

Carlie írta...

Na végre itthon vagyok!!!! :D
És ez a fejezet is nagyon tetszett!!! :D
(Mondjuk melyik nem?!?!)
Jó volt ez a fogadás!!! Remélem Alice nyer, bár biztos ha az ízelítőben Em-et látjuk ördögnek öltözve!!! xD
Már nagyon nagyon várom a következő részt!!!!
Felkeltetted az érdeklődésem! :P
Puszi
Carlie

trixi írta...

Szia!
Nekem is nagyon tetszett!! :D
Úgy megnéztem volna magamnak Edwardot és Bellát úgy *huncut vigyor*
Alice meg Alcie. Mégis mire számított Emmett?? Mindig Alice nyer, nem mintha bánnám XD
Várom a folytatást és hogy végül is mi lesz Edwarddal és Bellával!!! :D

Névtelen írta...

Szia!!
Hihetetlen vicces frenetikus óriási hatalmas lett ez a fejezet:):)
Emmett de csúnyán fog veszíteni és Rose persze hogy segítkezik ebben.. cseles egy feleség:P:P
Nagyon várom a folytatást!
Melinda

Nilla írta...

Kedves Író(k)!

Elnézést kell kérnem azért, hogy így reklámozom magamat, tudom, hogy ez nem szép dolog.
A napokban megfogalmazódott bennem a terv, miszerint szeretnék komolyabb pályára lépni az írásban. Anno, néhány hónapja, írtam egy történetet, és most ennek dolgozom az átalakításán. Immár nem titok, szeretném majd kiadatni.

Ebben szeretném kérni a segítségedet. Ahhoz, hogy a kiadás lehető legyen, a kiadónak meg kell bizonyosodnia arról, hogy van olyan közönség, akiknek a könyvet ellehetne adni.

Nem azt kérem, hogy most azonnal fejvesztve rohanj hozzám, és bombázz kritikákkal, vagy legyél rögtön olvasóm... Semmi ilyesmiről nincs szó. Én csupán azt szeretném, hogy szánj rám néhány percet az életedből. Ha akár egyetlen sort is elolvasol a művemből, én már nagyon hálás leszek érte.

Tudom, nehéz dolog terjeszkedni, ezért folyamodtam én is ilyen módszerhez. Ha talán lenne elég önbizalmam, akkor nem lenne szükség erre a módszerre... De én is csak emberből vagyok.
Kitűztem magam elé egy célt, és ezt szeretném elérni. A módszereim tényleg nem a legjobbak, de kérlek, ezt nézd el nekem.

Még egyszer bocsánat, hogy reklámoztam magamat.

Ha esetleg ezek után még kedvet kaptál a történethez, itt megtalálod:
www.twilightnilla.blogspot.com
Üdvözlettel: Nilla

Névtelen írta...

már nagyon hiányzott az új feji, várom a folytatást is, jó lenne sűrűbben, de nagyon jó volt. D.

Névtelen írta...

Sya!

Már egy ideje figyelemmel kísérem a 'költeményed'. Egyszerűen fantasztikus!! Nem találok rá szavakat!! :):)): Szerintem így is alakulhatott volna a történet!! Alig várom a folytatást, és remélem minél izgalmasabb és hosszabb lesz!! Remélem gyakrabban olvashatok új fejiket!! :D:D:D:D

Bya

Névtelen írta...

hát sztem alice viselkedését egy kicsit túlzásba vitted. pl. mikor felsikít, h még nem készítette elő a másnapi ruhákat... sztem ennyire azért nincs megőrülve... vagy mikor rájön, h csal úgy engesztelhetik ki ha elmennek vele vásárolni. oké, h szeret shoppingolni, de ennyire azért tényleg nem őrült

Névtelen írta...

szia
Nagyon jó lett et a fejezet is!
viszont lenne egy észrevételem!
miszerint ezt mondja Alice:
- Kész is. Ez itt Katé, ez Belláé, ez Rosé és ez pedig az enyém. – mutattam a kiválasztott darabokat.
na szóval itt még Elina nem jött rá hogy ki is valójában de itt elszolta magát Alice, mert Bellának hívta őt!
na csak ennyi XD
siess a kövi fejezettel!
Réka

Névtelen írta...

Nagyon jó volt, várom már a folytatást! csak így tovább:)!!

Venii

Névtelen írta...

Elolvastam ez eddigi fejezeteket és szeretnék gratulálni, nagyon tetszik! Várom a folytatást pusz Rose