BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »
http://ella-versei.blogspot.com/ ---> Saját verseim ITT megtalálhatóak! Örülnék, ha páran megnéznétek!!

2010. április 18., vasárnap

Ízelítő!!!!

Remélem tetszeni fog, és felkorbácsolja az érdelkődéseteket!!!!!Az ötletek részt direkt hagytam ki! 1 oldalt már megírtam a kövi fejiből, holnap töri órán folytatom XD. Amint kész jön és utána az ÁMRSZ friss!!!!
U.i: Köszönöm az 52 renszeres olvasót és persze ezen kívül azokat is akiknek nincs google fiókjuk. És a több, mint 10.00 látogatót!!!!!!!!!!! Akkor jöjjön az ízelítő...
Puszi: Ella

Tanya szemszöge:

Mikor meghallottam Elezar ötletét szó szerint madarat lehetett volna fogatni velem a boldogságtól. Jó pár év telt el utolsó találkozásunk óta. Tudtommal az emberlány halála óta Edward teljesen maga alatt van és én leszek a mentőangyala, aki újra boldogságot visz az életébe.Már többször szerettem volna vele lenni, de Alice és a többiek nem hagyták mondván, hogy: „Tanya, tudom, hogy szereted a bátyámat, de hagyj időt neki feldolgozni a történteket.” 

Az idő számomra csigalassúsággal telik, de nemsokára Edward karjaiban lehetek. Mivel nincsen már az utamban az emberlány, minden női praktikát be fogok vetni célom érdekében.

Ötletek:.......

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hmm... Tanya, a mindenre elszánt, Edward imádó csaj:D:D Jó kis ízelítő:) Már várom az egész fejezetet. :P
Puszi: Dika

Crissy írta...

Szia nekem nincs ötletem rá hogy mi legyen a folytatást...de szerintem nincs is rá szükséged eddig is nagyon jókat írtál akkor most miért rontsam el az én képzeletemmel :D
Puszi
Ja és várom a folytatást....!!!!!