BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »
http://ella-versei.blogspot.com/ ---> Saját verseim ITT megtalálhatóak! Örülnék, ha páran megnéznétek!!

2010. április 12., hétfő

A megfosztott bárány 17. fejezet

Sziasztok!! Itt a friss, ennyi idő után!! Sajnálom, hogy csak most sikerült megírnom, de mindenféle versenyre készülök és tegnap is éjfélkor értem haza!!!! Sajnálattal látom, hogy a 16. fejihez "csak" 10 komit kaptam, de van 46 renszeres olvasóm és ha ezeknek csak a fele írna komit én már boldog lennék. A kövi feji akkor jön ha meglesz min. 20 komi. Ha nem lesz meg akkor komihatárt fogok bevezetni. 
Ui: Köszönöm a 46 rendszeres olvasót!!!!




Bella/Elina szemszöge:

Már megint egy unalmas nap. Edwardot próbálom kerülni Alice és Serena akciója óta, de nem sikerül. Valahogy mindig mindenhol ott van, ahol én is. Ha nem tudnám, hogy képtelenség, azt hinném, szándékosan csinálja. Jól esik a közelsége, nagyon is jól. Ha tehetném, el sem engedném magam mellől. A nap minden percében vele lennék és csókokkal halmoznám el ajkait. Mindent megtennék azért, hogy boldoggá tegyem. Eli, ezt most azonnal hagyd abba! Edward még mindig Bellát szereti, és te csak ábrándozhatsz arról, hogy egyszer majd irántad is érezni fog valamit. Már megint elkalandoztam. Inkább a tesi órára kéne koncentrálnom. Edward tekintetét folyamatosan magamon érzem, de ez nem lehet, biztosan csak beképzelem. Tekintettem Edwardra siklott és ő is engem nézett. Nem képzelődtem. Hirtelen minden elhomályosodott. Éreztem, hogy a labda eltalált és elvesztettem az egyensúlyomat.
„-    Mit csináljunk? Én már nagyon unatkozom.
-         Mennyünk látogassuk meg a barátainkat. – vetette fel az egyedüli férfi a társaságban.
-         Ez jó ötlet Elezar. 1 óra múlva indulhatunk is. Végre megint Edward mellett lehetek.”
Nem tudom kik lehettek, de az biztos, hogy ide tartanak és ismerik a Cullen családot. Az a lány „Végre megint Edward mellett lehetek.” Mondatára miért fog el a düh és egy másik érzés, amit nem tudok hova rakni?
-         Eli minden rendben? – Edward hangja térített magamhoz. Azok a szemek és a hangja is teli van aggódással és féltéssel.
-         Jól vagyok. - nem lehet semmi bajom, hiszen vámpír vagyok, folytattam magamban a mondatott. Nagyon jól esett az aggódása, halott szívemnek. A szemem sarkából láttam, hogy Serena Alicet fogja és kérdezgeti. Biztos ő is látta és nem csak én. Oh… csak most tűnt fel hogy Edward már megint a karjaiban tart.
Edward beszélt a tanárral. Gondolom mondott neki valami hihető mesét. Az egyik pillanatban még a tornateremben, a másikban pedig már a kocsiban ültünk és tartottunk, hazafelé.


Edward szemszöge:

Nagyon aggódtam Bella miatt. Minden, olyan gyorsan történt. Alice látomása furakodott be a fejembe, így már minden világossá vált. Bella még mindig nem tért magához, kezdtem aggódni. Gondolataimban felvetettem a szájon át lélegeztetés ötletét, de mivel nekünk nincs szükségünk oxigénre elég furcsán nézne ki.

- Eli minden rendben? – hangom tele volt féltéssel.
- Jól vagyok. - felelte. Így most már én is megkönnyebbültem. Mindenki minket figyelt és a tanár sem tudta mi történt. Beadtam neki hogy Bella és Alice rosszul lett. Megengedte, hogy elmenjünk és haza kísérjük őket. Egy szempillantás alatt már kint is voltunk.

- Na, végre! Valaki elmondaná, hogy mi történt? - kérdezte Serena elég idegesen.
- A család régi barátai jönnek látogatóba. – mondta Alice mosolyogva, de hangjából kivehető volt, hogy egyáltalán nincs ínyére a helyzet.
- Régi barátok? – „Alice nem igazán örül a vendégeknek.” Halottam meg Serena gondolatait.
- Igen. Elég régóta jóban vagyunk velük, de szerintem most jobb lenne haza menni és szólni a többieknek is.
- Edwardnak igaza van. Otthon elmesélünk mindent nektek. – én csak bólintottam és elkezdetem kifelé menni Bellát magammal húzva. Nagyon elmélyült a gondolataiban, mert egy szót sem szólt amióta kijöttünk az óráról. Ilyenkor bármit megadnék, hogy halljam a gondolatait. Legalább tudnám „Mi jár a fejében?” „Mi köti le ennyire a figyelmét?”. De szerencsétlenségemre hiába koncentráltam Bella gondolataira, helyette Alice szitkozódása tört utat magának a fejembe. Ilyenkor, hol van Jasper?  Sóhajtottam magamban színpadiasan.
Én sem örültem Tanyaék látogatásának. Ismertem Tanyát. Nem fog kihagyni egy alkalmat sem arra, hogy a közelembe férkőzhessen és elcsábítson. Pedig már a megismerkedésünk elején a tudtára adtam, hogy nem érdekel és azóta, még hányszor de hányszor már nem is tudom. Alice is tudta ezt és félt, hogy Bella és közém fog állni a mesterkedésével, de ezt a mindig pörgő kobold hugicám nem fogja hagyni, ahogy én sem.
-         Khkhh…..Edward! Nem akarsz kiszállni a kocsiból?- kérdezte Bella. - Már vagy több mint 5 perce meg érkeztünk.
-         Mi!!! – ez nem lehet, már megint így elmerültem a gondolataiban, hogy észre sem vettem, hogy már a ház előtt parkolok a kocsival. Bella csak jót kuncogott rajtam.
Amint beléptem Bellával az oldalamon Darennel találtam szemben magam. Levakarhatatlan vigyor terült szét az arcán.
-         Már azt hittük, hogy soha nem szállsz már ki abból a kocsiból. Olyan voltál, mint aki oda ragadt az üléshez. – erre Emmett jelent meg kuncogva.
-         Na, mi van öcsi. Láttam sokkolt a hír Tanyacska érkezéséről.
-         Tanyacska? – Daren kérdőn nézett rám.
-          Már épp fogadni akartam Jazzel. – erre kérdően néztem rá. Nem kellett kiolvasnom, hogy milyen fogadást eszelt ki már megint.
-         Hogy kiszállsz-e a kocsiból vagy veszed a nyúlcipőt és a világ végére menekülsz a kiscsaj elől? – világosított fel mindig kedves bátyám közben elképzelte, hogy menekülök heted hét országon túl Tanyaval a nyomomban.
-         Váú!!! Nem semmi lehet a csaj. Csak nem egy őrült rajongó, vagy talán egy régi szerető, akit faképnél hagytál és nem, tud megbékélni vele? – tette fel a kérdést Daren.
Egyre inkább kezdtem elveszíteni a türelmemet. Ezt a kis beszélgetést muszáj volt nekik pont Bella előtt megejteniük? Még jobban ment feljebb a pumpa bennem. Ha ember lennék, már biztos tiszta vörös lenne a fejem a dühtől vagy már fel is robbant volna tőle.
-         Na, ebből elegem van. Nektek teljesen elmentek otthonról.

Fogtam magam és kiszáguldottam az ajtón. Bevetettem magam az erdőbe. Ha tovább kell hallgatnom ezt a 2 lököttet, lehet, hogy olyat teszek, amit később még megbánok. Ki kell szelőztetnem a fejem. Futás mindig segít. Pár perc után a kis réten találtam magam. Leültem a tó mellé és megrohamoztak az emlékek. A Bellával közös vadászatos nap és a Serenáék akciója. Magam elé képzeltem csodás alakját, amint a vízcseppek önzően uralkodnak teste minden egyes pontján. Ijedt arca, mikor észrevette, hogy szemeimet rajta legeltetem. És mikor a karjaimban tartottam...Megszűnt körülöttem a világ. Tekintetemet nem tudtam elszakítani tőle, de ő sem tőlem. Ahogy erre a pillanatra visszaemlékeztem, újból kezdett felülkerekedni rajtam a vágy. Pár perc gondolkozás után Rosalie gondolatai furakodtak elmémbe. „Edward, ne törődj velük. Tudod, hogy milyenek. De egy valamiben igaza van. Ha Tanyáék megérkeznek, az lesz Tanya első dolga, hogy bepróbálkozzon nálad.” Majd elő lépett a fák mögül.

-         Én is tudom. Pont ez a baj. De mit csináljak? Tudod, hogy szeretem, de csak mint egy testvért. Bella az, akit szeretek és szeretni fogok az örökké valóságig.
-         Beszélned kellene vele.
-         Te tudod, hogy hányszor adtam a tudtára, hogy nem szeretem úgy. Meg se lehet számolni.
-         Tudom. De akkor is beszélnetek kellene. Ha elmondanád neki, hogy mást szeretsz. Beletörődne. Nem azonnal, de egy idő után megbékélne a helyzettel. És, hogyha nem szeretnéd elveszíteni Bellát, akkor cselekedned kell. Tudom furcsa, hogy ezt pont én mondom. Régen azért utáltam, mert ő ember volt és pont olyan akart lenni, mint mi. De most már ő is hozzánk tartozik. Mikor elhagytuk Forksot és vele együtt Bellát, az egész családra szomorúság borult. Téged pedig felemésztett a fájdalom. És hiányzott a megszokott Em is. De most, hogy újra rátaláltunk minden olyan lett, mint amilyen régen volt. – Rose meglepett. Még soha sem beszélt velem ilyen nyíltan. De örülök, hogy most már ő sincs a kapcsolatunk ellen. Persze ha még létezik olyan... Meg van. Újra magamhoz csábítom Bellát.
-         Köszönöm.
-         Mire való egy testvér??? Jobban mondva vámpír. – erre mind kettőnkből előtört a nevetés. – Vissza kéne menni. Már biztosan aggódnak.
-         Rendben.

Futva indultunk vissza a házhoz. A vámpír létemben leginkább a futást imádtam. Segít kiszellőztetni a fejemet és utána nyugodtabban tudok gondolkodni. Pár perc alatt visszaértünk a házhoz. És akkor meghallottam egy csodálatos dallamot. Beléptünk az ajtón és megpillantottam életem szerelmét. Zongorázott. A dal, melyet játszott gyönyörű volt. Lábaim önálló életre keltek és elindultak a zongora felé. Leültem Bella mellé. Nem vett észre. Én magam is játszani kezdtem. Nem ismertem a dalt, de tudtam, éreztem mit kell játszanom. Bella ekkor jött rá, hogy mellette ülök és hogy vele együtt zongorázok. Láthatatlan szikrák pattogtak közöttünk. A dallam lassult, halkult, majd elhallgatott.

-         Mi a dal címe?
-         A szerelem dallama.

A szerelem dallama. Ismételgettem magamban. Minden érzésemet ki tudtam fejezni ezzel a dallal. Mintha valaki ismerné az érzéseimet és az alapján írta volna ezt a csodaszép művet. Benne volt végtelen szeretet, aggódás és bizonytalanság. Bella pillantásától olvadozni kezdtem, mint február első napsugarától egy hóember. Már épp a szilárd és a folyékony halmazállapot között tartottam, mikor Em vigyorgása észhez térített. Visszavettem szilárd halmazállapotomat.

-         Eli, hol tanultál meg így játszani? – kérdezte mindig pezsgő húgocskám.
-         Hát... magamtól – Magától tanult meg játszani?? Még egy dolog, amiben káprázatos.
-         Magadtól??? Tudtam, hogy nem semmi az én kis hugim.
-         Hugi?? Akkor én nevezhetlek mézes mackónak?? – erre mindenkit elfogott a röhögés.
-         Hát persze. Hugica... – ezt a három szót is alig bírta kinyögni a nevetéstől.
-         És ki írta azt a dalt, amit játszottál? – tettem fel a kérdést, melyre nagyon kíváncsi voltam.
-         Hát...ezt...én...írtam... – dadogta. Nem, hogy csak jól zongorázik, hanem még ír is... Ez a tökéletesség tetőfoka.
-         Nagyon szép. Nem játszanál még valamit? – kérte Esme. Hallottam anyám gondolatait „Mennyit változott. Persze csak is jó irányba. Megérdemlitek egymást.” Anyám mindig is a kapcsolatunk mellett állt. Még soha nem találkoztam olyan jólélekkel, mint ő. 5 vámpír szagát éreztem meg pár kilométerről. És ez az 5 vámpír nem más, mint Tanya, Kate, Irina, Carmen és Elezar. Már hallom is Tanya gondolatait. „Már alig várom, hogy lássam Edwardot. Hát meggondolta utolsó találkozásunk óta magát. Bárcsak elfogadná szerelmemet és együtt lennénk.” Hirtelen azt se tudtam, merre bújjak el előle. Jasper észrevette, hogy hirtelen milyen ideges lettem.
-         Edward, mi történt?
-         Mindjárt ideérnek. – Fel alá rohangáltam a házban búvóhelyet keresve. Meg is találtam a legtökéletesebb helyet a rejtőzködésre, Alice gardróbját. Elbújtam egy nagy kupac ruha mögé. Ha ember lettem volna biztos, hogy megfulladok a ruhák közt. „Csak” 3 kamionnyi cipője, 15 kamionnyi estélyije, 36 kamionnyi ruhája volt. Még Barbienak is kevesebb holmia van.

22 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát ez aztán a jó!
Imádom. Ajajj szegény Edward.
Amúgy szerintem jó lett. Olyan. Érdekes. Imádom. Bori eldobja az agyát.
Ajajj Tanyaveszély. Tanyaciklon 22 óránál Xd
Csak így tovább!!

Netti írta...

Szia!
Aranyos volt ahogy Edward aggódott Belláért és amikor zongoráztak:):):):) Huhú, mi lesz még itt??? Remélem Tanya nem fog a mi kis szerelmes párunk közé állni:):):):) Szegény Edward a lehető legjobb búvóhelyet találta magának:):):) Nincs még egy férfi, aki be merne merészkedni akármelyi Cullenlány gardróbjába. Az kész öngyilkosság:):):):) Szegénykém, biztosan nagyon megijedhetett:):):) Oh, szerintem igazán beszélhettek volna Tanyaról Bella előtt, akkor legalább tudná, hogy Edwardnak semmit sem jelent az a kis *******. Nagyon jó volt és nagyon várom a kövit:):):) Ez a komim most meglepően hosszúra sikeredett:):):) Nincs kedved 2-nek beszámítani:D:D:D::P:P:P M1 úgy is tudom, hogy valószínűleg úgy sem adod be a derekad...
Puszi: Lettina

trixi írta...

Szia!
hát ez oltári lett főleg a vége XD
Még mindig röhögök XD Edward bújócskát tászik XD és Tánya a fogó XDXDXD
Nagyon, de nagyon várom a folytatást!!!!!

Unknown írta...

szia!
végre megkaptuk ez a fejezetet is :)
jó let ügyes vagy..
és igen a vége hát .. xd
várom a folytatást.
puszi.:)
Linna.

Evy írta...

Szia!

Nagyon jó lett.Sokat nevedtem rajta.Aki elolvasta írjon komit hogy minnél elöbb legyen friss.
Jól írsz.Puccy:Evy

Morgina írta...

Szia
Gina vagyok ez fantasztikus volt. Csak faltam soraidat na és persze leképzeltem magam előtt ahogy Edward hirtelen felpattan és keresi a megfelelő búvóhelyet, ahogy meghallja Tanya gondolatait, és hirtelen ötlettől vezérelve felszalad az emeletre mint egy félőrült és elbújik Alice szekrénybe. ( huncut vigyor )
Csak el ne tévedjen abba a gardrógban. Vagy talán abban reménykedik Edward, hogy Tanya utána megy megkeresni őt a szaga után és eltéved Alice szekrényben, vagy esetleg mire Tanya végigjárja a szekrény minden zegét - zugát addigra letelik az idő és már haza is mennek mindannyian.??? Igaz elképzelve Alice gardrogját nem lehet semmi. Mindenesetre bízar elképzelés. Már most várom mi fog kisülni eböl Puszi Gina

^^GreenGirl írta...

Jaj ez nagyon jó volt:D Csak így tovább:) puszika(L)

bari írta...

Ez nagyon jóóóó lett!
Várom már a folytatást....:D:D:D

Unknown írta...

hat es Edward elbujt a gardrobban hat en ezen akkorat rohogtem :D :D jajj nagyon joo lett varom a kov reszt pussziii ;)

Névtelen írta...

Wuhúúú hát ez nagyon jó volt!:D Grat hozzá!
Szegény Edward, most aztán menekülhet:P
Már alig várom a folytatást. Még 1x grat!:)
puszi: Dika

Erika16 írta...

Szia! Nagyon jó lett a feji:P alig várom a következőt...Edward csak meneküljön...ha Tanya elkapja:D:D

Névtelen írta...

Hát a vége kicsit fura, ennyire félne Tanyától? De tetszett, remélem hamar lesz folytatás. nanita

Névtelen írta...

Nagyon tetszik,és bár elég régóta olvaslak de eddig nem írtam, de most mivel 20 komit kérsz megteszem a friss érdekében, csak légyszi ne legyen komihatár.
Tetszett eddig az egész történet, és izgatottan várom hogy összejönnek-e, illetve hogy mikor jut eszébe Bellának a múltja. Kérlek siess a folytatással. Tündi

Névtelen írta...

Szia! Felnéztem hátha van új, és olvasom a 20 komit. Hát én őszintén bevallom, nem szoktam komikat írni, de most én is megteszem a frissért.
Szeretném ha mielőbb folytatnád, de a komihatárt én sem csípném.
Tetszik a történet, remélem egymásra találnak újra. Kérlek folytasd. Bianca

Sonny írta...

Nagyon jó lett És igazatok van szegény Edward:D

Névtelen írta...

Szia!!
Most találtam rá erre az oldaladra mivel elöszőr az álarc mögé rejtett szerelemet olvastam tőled!!
És ez a történeted is magával ragadott most olvastam el közel egy óra alatt elolvastam:):):)
fantasztikus ahogy Bella ha mondhatom így két személyiség egy testben(hisz ott a vámpír éne ám az ember létéről nem tud semit és mégis emiatt olyan mintha egyik fele a szívéből hiányozna hisz ezt edward töltötte ki)
Kíváncsi vagyok h h alakul a további sorsuk a két családnak és a szerelmespárunknak:):)
Melinda

Névtelen írta...

Nagyon jó, siess a folytatással! Várom a következőt! Mimi

Névtelen írta...

Na megpróbálom újra, mert délután nem tudtam elküldeni a komit. Nem jelent meg azóta sem, fogalmam sincs mit csináltam.
Na szóval látom a frissért komit kérsz, bár már olvaslak egy ideje még nem írtam. Tetszik a történet, és nagyon várom mikor jut eszébe Bellának a múltja, de gondolom erre még várni kell. Az viszont hogy Edward elbújt, fura, de remélem azért Tanyát kiosztja és nem fog közéjük állni. Légyszi folytasd mielőbb, és NE legyen komihatár, inkább megígérem, hogy ezentúl én is fogok írni neked. Andi (cica)

Névtelen írta...

Én is frisset akarok és nem komihatárt! Légyszi siess a folytatással, eddig nagyon jó! Zsófi

Névtelen írta...

Haha, a vége nagyon tetszett, jó volt!!!:-) :-)
Siess a fojtival, mert már nagyon-nagyon viváncsi vagyok...:-)
kiki

Bella59 írta...

Ez nagyon jó lett.Tegnap kezdtem el olvasni a blogodat és már imádlak!!!Az uccsó annnnyira szuper lett!!!!!!!
Puszi

Névtelen írta...

ááááá.... már nagyon várom a kövi fejit.... am meg sztem ez -ne haragudj meg!- a "ha X komit nem küldtök nem lesz folyti" naon idegesítő... én pl. nem naon szoktam komikat írni, mégis rengeteg fanficet olvasok : ) am meg naon jó a töri... sok ilyen jellegűt olvastam már -Bella vámpírként tér vissza- , de nekem talán eddig ez tetszik a legjobban... : ) ilyen "téren"

ui.: nekem nem engedi kominál használni a HTML kódokat... de mind1 nem olyan lényeges (csak azé szóltam me azt írja h:"Használhatsz néhány HTML-címkét is, például..." és én am is csak azokat használtam, ami a példában van) na de tleg mind1 ; )