BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »
http://ella-versei.blogspot.com/ ---> Saját verseim ITT megtalálhatóak! Örülnék, ha páran megnéznétek!!

2010. március 21., vasárnap

A megfosztott bárány 16. fejezet

Sziasztok! Itt a friss!Kicsit későn, de megjött. Kíváncsi vagyok a véleményetekre!! Remélem nem kell majd megint harapófogóval kihúzni belőletek a komikat!! Léccí írjatok véleményt!! Jah és ne nyírjatok ki!!!
Puszi: Ella


Edward szemszöge:

- Gyere! Nálunk lefürödhetsz. – mondta Serena és elrejtette előlem gondolatait. Nem értettem mi történik, de már nagyon szükségem volt arra a fürdésre. Így hát vele mentem. Felkísért az emeletre, ahol Bella szobája is található. Keresett nekem egy törölközőt és egy ajtó felé kezdett terelni. Mikor beléptem Bellát pillantottam meg a zuhanyzóban. Meztelenül…..
Ott álltam teljesen lefagyva. Nem tudtam mi tévő legyek. Ő még nem vett észre. Hallottam, a zár kattanását. Nem hiszem el, Serena ránk zárta az ajtót. Nincs menekvés. Nem tudok kiosonni az ajtón, ha csak ki nem tépem a helyéről. Van egy olyan érzésem, hogy az nem lenne a legcsöndesebb megoldás. Ajaj…. Most mi tévő legyek. Itt áll előttem életem értelme meztelenül, csak egy zuhany fülke választ el tőle. Még a vizes üveg felületen is keresztül tökéletesen látom alakját, ami teljesen meg babonáz. Ahogy a hajáról a vízcseppek lágyan szánkáznak lefelé végig bejárva a testén. Nagyot kellet nyelnem. Elfogott a vágy, amit már sokszor el kellett temetnem magamban, mert amíg ember volt nem hagyhattam, hogy a vágyaim irányítsanak. Most itt van előttem és nem kell ettől félnem. Nem törődve semmivel és senkivel legszívesebben kitépném a zuhanykabin ajtaját és hagynám, hogy vágyaim irányítsanak. Legszívesebben végig csókolnám az egésztestét, bejárva ugyan azt az utat, amit az előbb látott vízcsepp. Áhh… Nem, csókjaimmal itatnám fel teste minden egyes porcikájáról a vízcseppeket. EDWARD!!! Térj észhez most azonnal!!! Nem teheted, ezt! Ő nem emlékszik rád! Nem támadhatod, csak úgy le! Próbáltam észérveket felsorakoztatni, de egyre jobban a vágy uralta elmém minden egyes zugát. Úgy omlott rá, mint vadászat közben a vörös köd és csak az éhségem csillapításával oszlott tovább. Megint én voltam a vadász és Bella volt a prédám, mint az oroszlán és a bárány.
- EDWARD !!!! – kedvesem kiáltása szakított ki gondolataimból. Csodálkozva nézett rám, mint aki nem tudja, hogy ezt most a valóság vagy csak egy álom. Amint észrevette, hogy őt bámulom kitágult szemekkel, amilyen gyorsan csak tudott meg próbálta eltakarni magát. De a vizes zuhanytálban megcsúszott. Ezt nem hagyhatom! Utána kaptam, hogy ne hogy megüsse magát és megsérüljön. Már megint elfelejted te hülye, hogy már nem ember és nem tud olyan könnyen megsérülni, szidtam magam. Megpróbált megkapaszkodni az ingemben, de ez nem sikerült. Leszakította rólam az ingemet. De nem bántam legalább újra karjaimban tarthattam, mint a mai nap folyamán már többször. Most is itt van a kezemben csupasz teste.
Láttam a szemében a zavartságot, nem értette, hogy mit keresek én itt. Mikor tudatosult benne, hogy éppen a meztelen testét tartom karjaimban vámpír gyorsasággal tűnt el belőle. Mire feleszméltem már előttem állt egy szál törölközőben, ami nem igazán takart sokat. Megint végig néztem rajta. Nagyot kellet nyelnem, hogy a vágy által felgyülemlett méregtől a számban megszabaduljak.

- EDWARD...TE...MEG...MIT...KERESEL...ITT? – dadogta „enyhén” kiakadva.
- Serena mondta, hogy ide nyugodtan bejöhetek fürdeni. – leheltem halkan. Szégyelltem magam.
- Persze. Ki más is lehetett volna, mint Serena? Ez olyan jellemző. – dühöngött magában. Olyan aranyos, amikor dühös. Szemeim arcáról lejjebb tévedtek. Nem kellett sok hogy leteperjem és kényeztessem csókjaimmal. Testének tanulmányozásából a hangja szakított ki.
- Edward elfordulnál? – kérte, de beletelt pár másodpercbe mire leesett a kérése.
- Persze. Sajnálom ezt az egészet. Csak az a baj, hogy ránk zárták az ajtót. Nem hiszem, hogy az lenne a legjobb megoldás, hogy kitépjük.
- Megfordulhatsz. Légy szíves ezt ne említsük meg Emmettnek és Darennak. Nem szeretnék a vicceik közép pontjában állni. – kérte.
- Rendben.

Bellát figyeltem, amikor egy hirtelen ötlettől támadva közelebb húzott magához és nagyon halkan suttogni kezdett. Kiagyalta, hogy hogyan is kaphatnák vissza, mivel nem csak Serena, hanem Alice is benne volt ebben az egészben.


Bella szemszöge:

Felértem a szobámba és levettem ruhadarabjaimat, mivel már csak darabok voltak belőlük. Elővettem a szekrényből egy törölközőt és egy másik ruhát, amit fürdés után felvehetek. Elindultam a fürdőszoba felé. Ruháimat ledobtam a földre. Beálltam a zuhanyzóba és szép lassan elindítottam a vizet. Élveztem, ahogy a vízcseppek kényeztetik bőrömet. Teljesen kikapcsoltam minden érzékemet és csak a forró vízre koncentráltam. Pár perce folyattam magamra a vizet, mikor hirtelen kinyitottam a szemem. Edward a fürdőszobában volt. Mi?? Ő hogy kerül ide?? Ó Istenem! És ha meglát?? Mondjuk, abban biztos vagyok, hogy az üvegen át is lát mindent. Jajj, ne! Még csak most esett le MINDENT lát. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...

- EDWARD !!!! – kiáltottam. Észre vettem, hogy kitágult szemekkel néz, és ha ember lettem volna, biztosan elpirulok. Nagyon gyorsan akartam a földön heverő ruhámat felkapni magamra. Ez nem jött össze ugyanis megcsúsztam. Rohamosan közeledtem a föld felé, de mielőtt belecsapódtam volna valaki elkapott. Edward volt az. Próbáltam megkapaszkodni az ingében, de helyette lerántottam testéről. Elmeredtem izmos felső testében. Nem értettem miképpen került ide. Elfogott a vágy, hogy megérintsem, megcsókoljam. Elina, mit képzelsz magadról! Már megint olyanokról álmodozol, ami nem teljesülhet. Ekkor döbbentem rá, hogy teljesen csupasz vagyok. Vámpír gyorsasággal kászálódtam ki karjai közül. Magamra kaptam a törölközőt.

- EDWARD...TE...MEG...MIT...KERESEL...ITT? – dadogtam eléggé kiakadva.
- Serena mondta, hogy ide nyugodtan bejöhetek fürdeni. – Ahogyan ezt kimondat mélységes düh fogott el.
- Persze. Ki más is lehetett volna, mint Serena.? Ez olyan jellemző... – dühöngtem. Ismertem a nővérem. De azt azért nem gondoltam volna róla, hogy csak úgy beküldi ide Edwardot. Nem volt valami hosszú a rajtam lévő törölköző. Észrevettem, hogy Edward tekintete arcomról lejjebb vándorol és combomon telepszik meg.
- Edward elfordulnál? – kérdeztem. Kezdtem zavarba jönni. Amilyen gyorsan csak tudtam magamra kaptam ruháimat.
- Megfordulhatsz. Légy szíves ezt ne említsük meg Emmettnek és Darennak. Nem szeretnék a vicceik középpontjában állni. – kértem.
- Rendben. - Már megtapasztalhattam, Emmett és a testvérem viccelődéseit. Legszívesebben megölném őket olyankor. Annyira ki tudják készíteni az embert, vámpírt. Mint égből jött fasírt, úgy világosultam meg. Tuti, hogy ebben nem csak Serena, hanem Alice keze is benne volt. Valahogy bosszút kell állnunk. Egy csodálatos ötletem támadt és közelebb húztam magamhoz Edwardot, majd nagyon halkan suttogni kezdtem.
- Mi lenne, ha bosszút állnánk rajtuk?
- Benne vagyok. Mi a terved? – kérdezte.
- Amilyen hangosan csak tudunk úgy fogunk veszekedni. Meg akarjuk ölni egymást. Erre felszaladnak, kinyitják az ajtót. Mi kifutunk és őket visszazárjuk. Akkor kezdhetjük?
- Aha.
- Edward mit képzelsz magadról?!
- Nem többet, mint te?
- Hogy képzeled ezt? Te beszélsz? Akkora egy tahó vagy!
- Na mi van felbátorodott a cicamica?
- Ne akard, hogy még jobban felmenjen bennem a pumpa.
- Mi van, fenyegetőzöl is? Talán hozzám vágod valamelyik tűsarkú cipődet? Nagy kárt tudna bennem tenni…
- Hát, amilyen nyuszika vagy biztosan.
- Te egy akkora lotyó vagy. Csak tetteted, hogy nem érdekelnek, azok a fiúk, akik a suliban meg máshol is rád szállnak.
- Mintha te olyan jól ismernél. Te is ugyan olyan macsó vagy, mint azok a srácok.
- Hogy mersz hozzájuk hasonlítani!
- Bocs. Neked százszor nagyobb az egód.
- Ne akard ki húzni a gyufát. Annak nem lesz jó vége.
- Hoppá! Megtörtént. Na, gyere csak bunyózzunk.
- Ahogy óhajtod. De figyelmeztetlek, hogy véged lesz.
- Aha persze. Na, mire vársz, gyere és ölj meg!
- Pontosan ezt fogom tenni.

Zárkattanás, ajtónyitódás.

- Ti meg mit csináltok? – kérdezték egyszerre.

Amilyen gyorsan csak tudtunk kirohantunk, magunk után bezárva az ajtót. Ezt most visszakapták.

- Csak akkor engedünk ki benneteket, ha megígéritek soha, de soha többé nem csináltok ilyet. Ha nem, elégetjük az összes ruhátokat. És szerintem azt nem akarjátok. – fenyegetőztem.
- ÁÁÁ. A ruháink. Bele megyünk, csak a ruhákat hagyjátok meg.
- Rendben. De van még egy feltétel. Nem kell elmennem veletek vásárolni. Megegyeztünk? – valamit mormoltak az orruk alatt, de beleegyeztek.
- Oké. De miért olyan rossz a vásárlás? Azt Minden nő szereti.
- Csak egyszerűen nem szeretem és kész. – Nem értem miért nem képesek felfogni, hogy utálok vásárolni. A többiek is felértek és kíváncsi tekintettel néztek minket.
- Edward neked meg mi történt a felsőddel? Talán Piroska és a farkast játszottatok?– kérdezte Emmett kaján vigyorral. Hát az ilyen megjegyzések miatt kértem Edwardot, hogy ne mondjunk nekik semmit.
- Eli véletlenül leszakította rólam. – próbált Edward magyarázkodni.
- Véletlenül mi? – Daren és Emmett nem bírták visszafogni magukat.
- És pontosan mi történt? – kérdezte Esme.
- Hát... – kezdtem volna, de szégyelltem magamat. De Edward folytatta helyettem.
- Serena azt mondta nyugodtan elmehetek ide fürödni, de Be...Elina éppen fürdött, amikor én beléptem. – leszegte a fejét, éreztem rajta, hogy sajnálja a történteket – Serena ránk zárta az ajtót. Dióhéjban ennyi. És mielőtt megkérdeznétek nem történt semmi. – a testvérem és Emmett arcára még nagyobb vigyor ült ki. Ezt nem hiszem el. Hogy tudnak ennek örülni?

Alice szemszöge:

Már lassan 3 hét telt el azóta a kis incidens óta, de Bella még mindig nagyon haragszik ránk. Még vásárolni sem tudtuk elcsalni magunkkal, pedig láttam jó pár ruhát, ami tökéletesen állna rajta és Edwardot is teljesen levenné a lábáról. De azt hiszem ez már a múltkor a fürdőben megtörtént teljes mértékben. Nem mesélték el mi történt pontosan a fürdőben és én sem láttam, így nem tudom. De Bella az óta próbálja kerülni Edwardot, azonban nem igazán jön össze neki, mivel ezt a mindig, mindent tudó és halló bátyám nem hagyja. Mindent meg tesz, hogy Bella közelében legyen, és hogy újra visszaszerezze a szerelmét és a bizalmát.

Ez a nap is egy borult, esős napnak ígérkezett. Így nyugodtan mehettünk suliba. Én Bellával és Edwarddal mentem. Mind a ketten elől ültek. Csak úgy szikrázott a levegő a kettőjük között lévő feszültségtől. Bella vezetési stílusával hamar beértünk a suliba. Edwarddal együtt indultak el matekra. Bella végig távolság tartó volt. Nem értem a viselkedését. Biztos vagyok benne, hogy szereti Edwardot.

Az első három óra hamar eltelt és jöhetett a tesi. Ezen az órán össze voltunk vonva, így Edwardékkal voltunk. Röplabdáztunk. Edward végig Bellát figyelte. Egyszer csak látomásom volt. Éreztem, hogy egy kar tart erősen és szólongat. Mikor magamhoz tértem, láttam Bellát a földön fekve. Edward szólongatta.
- Alice mit láttál? – kérdezte Serena.
- Ide tartanak... pár napon belül itt lesznek… - közben egész végig Edward tekintetébe néztem.

10 megjegyzés:

Netti írta...

Szia! Nagyon jó feji lett! Imádtam! Főleg az eleje! Fát az kész volt! Nagyon jól írtad le! Hmmm… Edwardból azért most előtört az igazi férfi :D:D:D Ahogy Bellát bámulta…:D:D:D De szegény Bellámnak meg milyen kínos lehetett már! Szerintem nem büntették meg eléggé Serenáékat én a helyükben kegyetlenebb lettem volna:D:D Igaza is van Edwardnak, ne hagyja, hogy Bella távol tartsa magától! Na, megint egy függővég… Nagyon várom a kövi részt, siess vele léci:):):)
Puszi: Lettina

Unknown írta...

Hát ez fantasztikus lett!
Halálra nevettem magam: :D
De a vége nagyon gonosz lett. :S
Ezért gyorsan kell hoznod a frisst!

trixi írta...

Hát ez oltári volt XD
Az eleje annyira jó volt XD Szegény Bella milyen kínos lehetett neki mikor rájött,h Edward mindent lát :$ Am én is sokkal könyörtelenebb büntetést szabtam volna ki Alicéknek...

Jajj már megint függ vég lett. Ez annyira kegyetlen :(
Remélem ezért cserébe hamar lesz friss :D

Névtelen írta...

Szia
Remek volt ez a rész is akárcsak a többi. Kár hogy a zuhanyzóban nem tört meg a jég. Várom a folytatást
Szia Ani

Morgina írta...

Szia
Gina vagyok ez igazán aranyos lett. Szegény Edward először nagyon meglepődhetett de én nem ezért sajnáltam. Hanem mert nem volt semmi érdekes legalább egy pici szájra puszit csenhetett volna Bellától. Igazán nem értem miért nem udvarol jobban Bellának ha már nem akarja felfedni ellőtte a múlt érzéseit. Ez az önmarcangolás senkinek nem jó, miért nem segít nekik Jasper egy kicsit érzelmeikkel kapcsolatban Lehet hogy csak egy kis rásegítés kéne és utána minden menne magától Már most várom a folytatást.
Üdv. Gina

Unknown írta...

Szia!
nagyon nagyon izgalmas es esemeny dus fei lett a javabol de hat ez a fuggoveg...remelem hamar lesz friss mert nagyon kivancsi vagyok h kik jonnek!!ugyes vagy es joo lett mint mindig!! :)
pussziii

Névtelen írta...

ÁÁÁÁÁ
Mi lesz? Ki jön?
Na na na !
Hajrá fojti fojti!!!!
pux

Névtelen írta...

húh ez nagyon jó lett... de kinyírlak...itt abbahagyni:@
Puszi: Tina

Unknown írta...

szija
nagyon jó lett :)
és a vége ...
ajj ez nem igaz :)
kiváncsi vagyok a folytatásra

Névtelen írta...

Húú...Ez nagyon ott van:D:D
Szuper lett! Csak így tovább:P
Várom a folytatást