BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »
http://ella-versei.blogspot.com/ ---> Saját verseim ITT megtalálhatóak! Örülnék, ha páran megnéznétek!!

2010. március 8., hétfő

A megfosztott bárány 13. fejezet

Itt a friss!! Remélem írtok komikat!! És bocsi hogy eddig várattalak titeket, de inkább később egy jó feji, mint hamar egy eléggé összecsapottat!! Komizzatok léccííí!!!! Puszi: Ella

 
Bella ruhája
Bella szemszöge:

Kiválasztották a másnapi ruhám, ami nem éppen volt kedvemre való. Egy mély dekoltázsú kék ruhát, egy tűsarkú cipővel. Nem vitatkoztam velük a ruha ügyében, mert tudtam, nem szükséges úgy is ők nyernének. Reggel felöltöztem, de ezzel még nem voltam kész a lányok megcsinálták a hajamat, és kisminkeltek. Utáltam ezt az egész dolgot, de a kedvükben akartam járni. Hisz 2 hónapon keresztül nem láttuk egymást. Mikor kész lettem, szembe fordítottak a tükörrel és elámultam. Gyönyörű voltam, bár ez nem meglepő, hiszen minden vámpírnak a tulajdonsága a szépség. Miután Alice és Serena is végeztek, lementünk a nappaliba, ahol mindenki már várt minket. A lépcső tetejéről megpillantottam Edwardot, aki éppen engem bámult. Ha ember lettem volna biztos, hogy paradicsom pirosként pompáznék. Mindenki minket nézett. Jasper odament szerelméhez és csak ennyit mondott „Káprázatosan nézel ki” majd megcsókolta.

-         Talán bálra készülünk, hogy így kiöltöztetek? – kérdezte Emmett fülig érő vigyorral.
-         Nem, de miért ne öltözhetnénk ki? Talán megtiltod nekünk? – kérdezte Rosalie férjétől.
-         Nem dehogyis. Én örülnék, ha mindennap így öltöznél. Nagyon vonzó vagy baby. – mondta Emmett és mikor azt mondta, hogy örülne, ha kedvese mindennap így öltözne valamiféle... is volt a hangjában.
-         Indulnotok kellene, nem kéne már az első napon elkésnetek. – aggodalmaskodott Helly és Esme.
-         Akkor menjünk. – mondtam és a garázs felé vettem az irányt.
-         Mi van Edward, te nem jössz? – kérdezte Jazz és én az említett felé néztem, azonban ez hiba volt. Perzselt tekintetével és majdnem felmondták a szolgálatot lábaim is. Erőt vettem magamon és elszakítottam tekintetem az övétől.
-         De... - csak ennyit mondott és követett minket.

Az én és Emmett kocsijával indultunk a suliba. Pechemre Edward Alicel és Jasperrel együtt az én kocsimba került. Ráadásul még mellettem is ült. Vezetés közben féltem levenni szemeim az útról, mert magamon éreztem Edward tekintetét. Amennyire csak tudtam nyomtam a gázpedált, hogy minél előbb a sulinál legyünk. Az idő nagyon lassan telt… vagy csak azért volt ez így, mert siettetni akartam? 5 perc alatt megérkeztünk az iskolához. Amint kiszálltunk a kocsiból minden szempár ránk szegeződött. A lányok a fiúk után, a srácok utánunk csorgatták a nyálukat. Meghallottam az egyik csajt, amint éppen azt ecseteli a barátnőjének, hogy: „Olyan cuki az a srác. – ekkor Edwardra pillantott és bennem egyből felment a pumpa – „Szerintem el is hívom egy randira.” Ekkor közeledni kezdett felénk, és egyből rámászott Edwardra. Egy halk morgást hallattattam, mire mindenki felém kapta a fejét. Elina mit csinálsz? Miért dühít fel, ha egy másik lánnyal látod Edwardot? Ezt azonnal abba kell hagynod!

-         Szia! Az én nevem Vanessa. Nem lenne kedved eljönni este valahova? – kérdezte az a kis...
-         Tudod, jobb dolgom is van, mint hogy egy kis lánnyal töltsem az időt. – ezzel faképnél hagyta és elindult mindegyikünk a saját órájára.

Edwarddal az összes óránk közös volt. Nem mondhatnám, hogy bántam, de úgy éreztem nem szabad túl közel kerülnöm hozzá. Valami megmagyarázhatatlan ok miatt, úgy érzem nem szabad megbíznom benne, mint mikor egy srác faképnél hagyja a csaját, azzal az indokkal, hogy már nem szereti. Hónapokon át csak sír és úgy viselkedik, mint egy zombi. Mikor Edwardra nézek, pillangók röpködnek a gyomromban, de mikor már nagyon közel vagyok hozzá, inkább figyelmeztetnek, hogy kerüljem el messziről, mert megbánthat.

Szünetekben minden csaj rátapad és ilyenkor hirtelen indulatom arra késztet, hogy széttépjem azokat, akik csak egy ujjal is hozzáérnek. De Edward meglepő módon mindegyikőjüket visszautasítja. A nap nagyon lassan telt, már alig vártam, hogy a többiekkel legyünk és ne kettesben. Ha nagyon közel kerültünk volna nem hiszem, hogy tudtam volna magamnak parancsolni. A nap nagyon lassan telt, még sohasem akartam ennyire siettetni az időt. Végre itt volt az ebéd. Nem azért vártam, mert már éhes voltam, hanem azért hogy ne lehessek kettesben Edwarddal. A többiek már egy asztalnál ültek nekünk is helyet foglalva. Valahogy Edward mellé kerültem. Biztos voltam benne, hogy ez a drága nővérem és Alice műve. Már 5 perce ültünk csendben és vártuk, hogy valamelyikünk megszólaljon. Edward egyszer csak megfogta az asztal szélét és kezének nyoma ott maradt. Nem értettem mi történhetett. Kabátját levette és rám terítette.

-         Edward mit csinálsz? – kérdeztem tőle.
-         Az a srác – fejével Nick felé bökött, aki éppen engem bámult, vagyis inkább szemei arcomtól lejjebb révedtek – olyanokat gondolt... Olyanokat gondol, hogy milyen jó volt az a csók, amit a múltkor adott és még sok minden más mocsokságot.
-         Komolyan csókolóztál azzal a sráccal? – kérdezte ledöbbenve Alice.
-         Hát...igazából elkísértem Darent egy buliba, ahol Nick rám szállt és egyszer csak lesmárolt. De aztán ellöktem magamtól és egy hatalmas pofont vágtam le neki. Nem szeretem, vagy ilyesmi, nehogy azt higgyétek. – mentegetőztem. De nem értettem Edward reakcióját sem. Hisz ő nem szeret. Hogy szerethetne engem. Hisz nem vagyok annyira szép.
-         Ezt nem bírom tovább. – Edward egyszer csak felpattant és Nick felé indult. Mielőtt még túl késő lett volna megállítottam és mélyen szemébe néztem. A pillangók újra felébredtek és vadul táncolni kezdtek. Vágyakoztam Edward után.
-         Ne bántsd. Nem érdemli meg, hogy akár csak egy ujjal is hozzá érj. – nyugtatgattam. Pár perc múlva már dühnek nyoma sem látszott rajta.
-         Megmagyaráznád miért gurultál be ennyire? – kérleltem.
-         Hát tudod...a gondolatai elég perverzek voltak. És...Mindegy, de köszönöm, hogy megállítottál mielőtt valami óriási hülyeséget követtem volna el.

A nap többi része nyugalomban telt és már nem zavart annyira Edward közelsége sem. Suli után haza mentünk. Helly és Esme megkérdezték, hogy ment a suli és elmondtuk, hogy mi történt. Felmentem a szobába és Debussyt kezdtem hallgatni. Nem tudom mióta feküdhettem az ágyamban, de egyszer csak zongora hangjára lettem figyelmes. Lelopóztam és Edward ült a zongoránál. Nem vett észre, így hát leültem a lépcsőre és csöndben hallgattam a dallamot, amit játszott. Nagyon ismerős volt, de nem tudtam honnan. A darab a végéhez kezdett érni és én úgy láttam jónak, hogy ideje visszamenni a szobámba mielőtt még észrevenne. Hát a tervem nem jött össze mivel Alice és Serena ugrott a nyakamba.

-         Na, mehetünk vásárolni? – kérdezték egyszerre.
-         Persze, de még felmennék előtte átöltözni.
-         Jó, de siess!

Mikor felértem átöltöztem a rendes ruháim egyikébe, amikor eszembe jutott, hogy miért is nem szökök el? Kiugrottam az ablakon és futni kezdtem. Már egy ideje futottam, amikor beleütköztem valakibe. Edward volt az.

-         Bocsánat. Nem figyeltem. – mondta azon a bársonyos hangján, amitől elkábultam.
-         Semmi baj. Én sem figyeltem oda.
-         Be...Eli kérdezhetnék valamit?
-         Per... – nem tudtam befejezni mondatomat, mert látomásom támadt...


19 megjegyzés:

Netti írta...

Jaj nagyon édi volt amikor féltékenyek voltak:):):) De megöllek!!!!!! Már megint egy függővég!!!!!! Hogy lehetsz ilyen kegyetlen????????????? Wááááááááááááááá!!!!!!!!!
Puszi: Lettina

Névtelen írta...

Nem is volt édii :)
ÉN már szenvedtem hoyg mikor olvashatom el teh meg már mondod
hoyg elolvastad:)
de amugy igen jó lett
és az a függő vég hátt... :)
puszi Linna

Bells írta...

Sziiah
Nagyon jóó lett.(: imádomm.<3
Siess nagyon a kövivel pls.*-*
Puszíí: Bells

trixi írta...

Iszonyu jó lett alig várom a folytatást!!!
Vajon mikor mondják meg Bellának,h Bella XD
Vagy mikor térnek vissza az emlékei?? Jajj nagyon várom a folytatást.

Névtelen írta...

ááá...alig várom a kövit!!!Olyan jól írsz,hogy 10 percenként nézem az oldalt,hogy nincs-e friss!By:Sunny

Névtelen írta...

Huhűű Egy látomás!!
Imádom őket!
Jajj annyira jó!
Edward Edward Edward. Mi lesz így veletek?
Imádom frisset minél hamarabb!!

Névtelen írta...


Asszem ez a látomás nem lesz piskóta!
Lehet, hogy ez épp gondolatolvasás?
Jajj fojtit!
Annyira várom már!
Pux Boribont

Unknown írta...

Szuper lett, de a vége...
Már kíváncsian várom milyen látomása lesz!
Remélem hamar jön a folytatás!

Puszmó írta...

Cuki volt Edi az ebédlőben:D Mondjuk kíváncsi lettem volna mit csinál a sráccal:D De ez már csak az én beteg fantáziám:D Nagyon jó lett:) Tetszett:) Várom a kövit:) Puszi

Névtelen írta...

Nagyon jó lett:D D e megfogok őrülni a kíváncsiságtól:D
puszi:Tina

Unknown írta...

tok joo lett vajon mit akar Edward kerdezni tole es Elinek milyen latomasa van *gondolkodo arc* siess mert leragom a kormonet pussziii nagyon nagyon jooooooo lett!!!!!!! :D :D :D

Névtelen írta...

Jujj de jóóó. Alig várom a folytatást.Imádom.
KOMIKAT!!!

Névtelen írta...

Már nagyon várom a kövi fejit. Nagyon tetszik a történet és ahogyan írsz.Remélem hamarosan összegyűlnek a komik!! puszi: Lillus

Névtelen írta...

Kíváncsi vagyok milyen látomása volt Bellának/Elinának:D. Nem rég találtam meg az oldalt, de már amikor az első fejezetet olvastam nagyon megtetszett,azóta rendszeresen olvasom a blogod.Komikat!!

Névtelen írta...

Csatlakozom a többiekhez Nagyon Tetszik. Folytatást!:D Remélem már ma meglesznek a komik: )

Névtelen írta...

Fantasztikus lett!
Már alig várom, hogy megtudjam mi lesz a látomás!
Remélem hamar jön a folytatás!

Névtelen írta...

Nagyon, nagyon jó, hogy ilyen hamar van friss:)!! Egyszerüen imádtam: Emmet beszólását(Talán bálra készülünk, hogy így kiöltöztetek?...), Edward vissza utasítása Vannessával kapcsolatban (...-Tudod, jobb dolgom is van, minthogy egy kis lánnyal töltsem az időt. ...), Edward kiakadását Nick felé (-Ezt nem bírom tovább-), na meg a függő vég. Pusz: kiki
U.i: Várom a folytit:)

คภςรא írta...

nagyon szuper lett alig várom a folytit

Ella írta...

Köszi mindenkinek!!!!!! Hát igen függővég mániás vagyok!! De nézzétek ezt el nekem!!! És köszi a komikat!! Látjátok nem is olyan nehéz írni komit!!!
Puszi: Ella