BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »
http://ella-versei.blogspot.com/ ---> Saját verseim ITT megtalálhatóak! Örülnék, ha páran megnéznétek!!

2010. március 6., szombat

A megfosztott bárány 12. fejezet

Itt a friss!!! Köszönöm a komikat!!!! Remélem tetszeni fog!!!!! És léccí komizzatok!!! Puszi: Ella



Bella szemszöge:

Már nagyon hiányoztak a testvéreim és nem bírtam így gondoltam meglepem őket. Amilyen gyorsan csak tudtam siettem haza. Tövig nyomtam az Aston Martin-om gázpedálját és csak úgy száguldoztam. Leparkoltam a kocsit a suli parkolóba, de még ki sem szálltam már is Serena lógott a nyakamban.
- Jaj, de jó hogy itt vagy!!! Nagyon hiányoztál már. – lelkendezett.
- Szia! Azért nem kell megfujtanod hugi. – ekkor lazított szorításán, majd elengedett. 5 vámpírt pillantottam meg a háta mögött. Döbbenten néztek engem, de az okát nem értettem.
- Sziasztok! – üdvözöltem őket. – Én Elina vagyok. Már nagyon sokat hallottam rólatok. - Még mindig nem szólaltak meg. Pár perc után egyikük odajött hozzám és a nyakamba ugrott.
- Szia! Én Alice vagyok. Ők itt a testvéreim Rosalie, Jasper, Emmett és Edward. – belenéztem az Edward nevű fiú szemébe. Ezt nem kellett volna, majdnem elolvadtam. Még senki sem volt rám ilyen hatással és csak ekkor vettem észre, hogy mennyire hasonlít az emlékeimben látott arany szempárhoz.
- Szia! – köszöntek kórusban. – Mi is nagyon sokat hallottunk rólad. Ha nem zavar megkérdezhetnénk, milyen képességed van?
- Persze. Az agyam körül van egy pajzs – láttam erre mindegyük elképedt, de nem értettem, hogy miért – amit ki tudok másokra is terjeszteni és érintés útján át tudom venni mások képességeit. – erre csak még jobban megdöbbentek. És ekkor egyszer csak látomásom volt. A többiek nem értették, hogy mi történik, de úgy látszik Alicenek a képessége a jövőbe látás és ezt már én is tudom használni.

Én veszekedek a szobámban Serenával. Nem akarok velük elmenni, vásárolni. Beleegyezek, hogy elkísérem őket és már a plázában hurcolnak ide-oda.

A látomás véget ért. Mindenki értetlen szemmel nézett ránk és Alice kezdett a mondanivalójába.

- Mikor megöleltem Be... Elinát átvette a képességemet és láttuk, hogy eljön velem és Serenával vásárolni.
- De jó!!! – ugrott a nyakamba Serena.
- Álljunk csak meg én nem mondtam, hogy elmegyek és amúgy is utálok vásárolni.
- Eli de hisz te is láttad. És úgy is eljössz.
- Majd meglátjuk...


Jasper szemszöge:

Mikor megláttuk őt mindegyikünk elképedt. Mindenki úgy hitte, hogy Bella meghalt. De itt van teljes életnagyságban. A tulajdonságai elárulják, pl. utál vásárolni, a pajzs agya körül és mikor rá néz Edwardra. Hát az érzései elárulják. De az a baj, hogy nem emlékszik ránk és nem tudja, hogy kik vagyunk. Persze azt is érzem, hogy is valahol mélyen az Edward iránti szerelme még ott van. Egyszer csak mindenki Alice és Bella felé kapta a fejét. Mindkettőjüknek látomása volt, Bella már is átvette kedvesem képességét. Mikor véget ért a látomás Alice nagyon örült.

- Mikor megöleltem Be... – nem sok hiányzott ahhoz, hogy Alice elszólja magát, de még időben kapcsolt - Elinát átvette a képességemet és láttuk, hogy eljön velem és Serenával vásárolni.
- De jó!!! – ugrott a nyakába Serena is. Éppenséggel csak Bella nem igazán örült ennek.
- Álljunk csak meg én nem mondtam, hogy elmegyek és amúgy is utálok vásárolni.
- Eli, de hisz te is láttad. És úgy is eljössz.
- Majd meglátjuk...
Hárított Bella. Semmi kedve nem volt ehhez az egész cécóhoz, az érzései is teljes erről árulkodnak.

Miután Bella és Serena elment beszélgetni kezdtünk.

- Ő Bella. Igaz kicsit megváltozva, de az érzései és a képessége elárulja. Még mindig ugyan úgy szereti Edwardot, bár ezt ő maga nem tudja.– a mondatomnál felcsillant Edward szeme. Ő úgy gondolta, hogy Bella soha sem fog megbocsájtani neki, amiért ott hagyta. De szereti őt, érzem, csak nem tudja felidézni.
- De mi történhetett? És hogyan lett vámpír?? És miért nem emlékszik semmire? Vagyis feltételezem nem emlékszik mivel még csak fel sem ismert minket. - zúdította ránk a kérdéseit Rosalie.
- Szerintem a kérdésekre csak is Helly-ék adhatnak választ.
- Jaspernek igaza van. Mennyünk és beszéljünk velük. Ki kell deríteni mi történt Bellával. – mondta Edward.
Éreztem, hogy teljesen összezavarodott és meg értem. Élete értelme életben van igaz nem ember, hanem ő is vámpír. Mindannyian azt hittűk, hogy Bella meghalt abban az autóbalesetben. Szerelmem képességében teljes mértékben megbíztunk és nem jártunk utána a dolgoknak. Vissza kellett volna mennünk, hogy kiderítsük, hogy pontosan mi történt. Az lehet, hogy a baleset miatt nem emlékszik, de akkor is ki volt az, aki átváltoztatta és mikor?
Edward vezetési stílusában rekord sebességgel ért haza. Esme és Carlise kint beszélgetett Bellá-ékkal. Ők is meg voltak döbben, de csak úgy sugárzott belőlük a boldogság a halottnak hit lányuk miatt. Még életem során nem éreztem ennyire boldognak magam. Mint akinek vénásan adagolják, de többszörös mennyiségben.

Elina/Bella szemszöge:

Amióta elindultunk Serená-val haza egyfolytában a Cullen-ékről áradozik. Alice és ő nagyon jó barátnők lettek. A szavaiból az is kiderült, hogy ő is olyan energia bomba, mint a húgom és imád vásárolni. Rosalival is nagyon jól kijön, mivel ő is szeret, vásárolni és öltözködni. Daren meg teljes mértékben megtalálta a közös hangot Emmettel, olyan, mint ha kettő lenne belőle. Így mindig van valami, ami miatt jó a hangulat.
- Esme meg nagyon kedves és szeretni való. Helly-vel nagyon jól kijönnek. Ja, azt majd nem elfelejtettem, Esme besegít a boltban és a kertben is neki. Carlise is nagyon kedves és hatalmas önuralommal rendelkezik.
- Látom teljes mértékben oda vagy értük.
- Jaj, majd megérted, ha te is meg ismered őket. – mondta és én csak kuncogni tudtam magamban.
- Oh!!! Edwardról majd nem el is feledkeztem.
- Ő volt az a bronz hajú, aki a kocsinak támaszkodott, igaz? – Serena ezen csak mosolygott.
- Hát látom neked is feltűnt. – ezen én csak forgattam a szemeimet.
- Amúgy, igen. Ő, Edward. Nagyon helyes srác, minden lány a suliban csak úgy olvadozik utána. – nem tudom, mi van velem, de elöntött a féltékenység és a düh hogy senki se olvadozzon tőle.
~Na ne Eli ezt, azonnal hagyd abba, nem is ismered és már is ilyen érzéseket vált ki belőled. ~ Szóltam magamra. Meg is érkeztünk. Amint kiszálltunk, meg láttam Helly-t és amint ő is észrevett felém futott.
- Nagyon, de nagyon hiányoztál már nekünk! – és meleg ölelésében részesített.
- Ti is nekem. Nem bírtam tovább távol tőletek.

Mindent tudni akartak arról az időről, amíg távol voltam. Alice és Serena egy pizsipartyt rendeztek, hogy minden apró részletet megtudjanak, még az olyanokat, amiket nem mondtam volna el a többieknek. Meséltem nekik egy srácról, aki teljesen rám kattant és még be is próbálkozott, de hiába. Később ruhapróbát tartottak. És ez így ment egész este...

16 megjegyzés:

Netti írta...

Szia! Nagyon jó lett! Annyira ari volt ahogy felcsillant Edward szeme amikor Jasper azt mondta hogy Bella szereti<333 És ahogy Bella olvadozni kezdett Edward pillantásától<333 nagyon jó feji ett gratu, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz még itt!!!:):):)
Pussz: Lettina

Unknown írta...

huuuu nagyon de nagyon joo lett csak mar osszejonnenek vajon mikor fog emlekezni rajuk Bella????? jaj nagyon kivancsi vagyok ugyhogy hamar kezd el gepelni a kov fejit pussziii

Unknown írta...

sziia :)
ismét nagyon jó lett:)
tetszziiiik :)
remélem hamar jön a friss
pusziii

Gré írta...

jólett*.*
várom a köv.fejit.

คภςรא írta...

jujj de szuper lett alig várom már a folytit:D remélem hamar olvashatom

Névtelen írta...

wipííí supcsíí Bella és Eddy!!!Bár összejönnének már!!!

Névtelen írta...

De jó,hogy végre találkoztak :))
Remélem hamar jön a kövi, nagyon várom!
pussz

Névtelen írta...

Szija nagyon jó lett remélem folytatod :)

Venii

Névtelen írta...

Ajjajj
Edward meddig bírja ki, hogy ne mondja el? Mi lesz ezutáán???
JAjj már olyan kíváncsi vagyok!!!

Névtelen írta...

Na várjunk. Azt ugye le fogod írni, egyszer valahogy-valamikor, hogy Bella merre ment, és ki volt az udvarlója? *boci szemek* (kiváncsi vagyok a részletekre:))TETSZETT NAGYON a feji (főleg) az, hogy: Bella már hiányolta a tesóit, (ezután) Serena reakcióa Bellához ("...de még ki se szálltam már is Serena lógott a nyakamban.")Alice-Bella viszonya ("...odajött hozzám és a nyakamba ugrott." stb.), Jasper szemszöge. / 1 dolog még: picit hiányolom az akciót:( / Na egyelőre ennyi. Várom a folytatást:)puszi: kiki
U.i: bocsi a sok kérés-kérdés, ohaly-sóhaly-ért:/

Névtelen írta...

ezis nagyon jó lett:D Végra találkoztak:D:D
folytasd:D

Névtelen írta...

szia
nagyon jó töri:) már várom a kövit
esetleg nem lehetne még ma???:)

Puszmó írta...

Nagyon tetszett:) Edwardot elképzeltem, mikor felcsillant a szeme:D Várom a frisst:) Puszi:)

Névtelen írta...

Nagyon tetsziikkk:D Imádom:) már nagyon várom a folytatást.

Névtelen írta...

Csatlakozom a többiekhez, nagyon jóóóó , remélem hamar lesz folytatás : )

Ella írta...

Köszönöm!!!!! Örülök hogy tetszett!!!!! hát igen mikor Edward szeme felcsillant, szíve újra "verni" kezdett!
Puszi: Ella