BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »
http://ella-versei.blogspot.com/ ---> Saját verseim ITT megtalálhatóak! Örülnék, ha páran megnéznétek!!

2010. január 26., kedd

A megfosztott bárány - 1. fejezet

A megfosztott bárány – 1. fejezet

Már 4 hónapja, hogy a Cullen család elment. 4 hónapja, hogy Edward ott hagyott az erdőben és elment. Elment és magával együtt elvitt belőlem is egy darabot. Azóta teljesen depresszióba estem és csak Charlie miatt teszek, úgy mintha jól lennék. De ez nem igaz. A barátaimmal sem beszélgetek és ők sem szólnak hozzám. Talán megsértődtek, de nem is csodálkozok, mivel úgy nézek, mint egy elő hulla. Egyik délután – amely ugyanolyan volt mint a többi – Charlie kiabálni kezdett.
- Bella rossz rád nézni! Visszaküldelek Renéehez Phoenixbe!
- Ne! De miért? Ha jól tudom, nem csináltam semmit, nem hoztam haza rossz jegyet. Akkor miért?
- Pont ez az Bella! Nem csinálsz semmit, olyan vagy, mint egy zombi!
- Ha akarod, elmegyek Jessicával vásárolni vagy moziba! Ő biztos eljönne velem.
- Ne értem csinálj valamit, hanem magad miatt. Ők elmentek és nem fognak visszajönni. Ha szeretett volna nem hagyott volna itt!
Pár perc múlva ő szólalt meg újra.
- Bocsánat. – mondta.
- Semmi. Holnap elmegyek Jessicával moziba és lehet, hogy későn jövök. - mondtam és ezzel elindultam felfelé a szobámba mielőtt rám törne a sírás.
Még hallottam tőle valami „Oké.” félét és ennyi. Felértem a szobámba és megint az a szúró, fájó érzés tört rám, amit 4 hónapja minden egyes másodpercben éreztem. Lefeküdtem az ágyamra és vártam a megváltót, ami talán elűzi ezt a fájdalmat. Debussyt hallgatva hajnali 3 körül mégis sikerült elaludnom. Rémálmokkal teli éjszaka volt. Reggel felébredve nem vártam a sulit, de még inkább nem a mozizást Jessicával. De megígértem Charlienak, hogy csinálok valamit és nem csak egész nap itthon kuksolok. Miután megettem a szokásos reggelimet elmosogattam, majd úgy döntöttem elindulok. A kocsim óriási hanggal telt életre és elindultam az iskola felé. A parkolóban még nem volt egy kocsi sem, ezért úgy döntöttem, hogy még átnézem a matekot. Mire végeztem már mindenki beért a suliba és én is elindultam befelé. Épp hogy beértem az osztályba be is csöngettek. Az egész nap unalmas volt. Órákon azon gondolkoztam, hogy hogyan fogom elhívni Jesst. Eljött az ébidő és én a menza felé vettem az irányt. Az összes régi barátom egy asztalnál ült és én odamentem hozzájuk. Mindegyikőjük meglepődött és engem néztek. Köszöntem nekik, majd leültem Jess mellé és beszélgetni kezdtem vele.
- Nincs kedved eljönni velem ma megnézni egy filmet? – kérdeztem.
- Miért pont engemet hívsz?
- Mert te nagyon jó csajos délutánokat szoktál tervezni és hát te jutottál először eszembe. – hazudtam. Kezdtem bele tanulni a hazugságokba. Úgy látszott elhitte, amit mondtam.
- Elmegyek veled, Délután fél négykor felveszlek. Jó lesz így? – kérdezte.
- Persze.
Ezzel be is fejeztük a beszélgetést. Miután véget ért utolsó órám is elindultam hazafelé. Mikor megtanultam takarítani kezdtem, hogy húzzam az időt, ami nagyon lassan telt. És egyszer csak egy kocsi hangját hallottam. Megjött Jessica. Beledobáltam pár dolgot egy kis táskába és elindultam kifelé. Beültem és már el ,is indultunk Port Angelesbe.

Remélhetőleg péntekig feltudom rakni a 2. fejezetet, amiben valami hatalmas fordulat lesz.

9 megjegyzés:

Netti írta...

szia! hát eddig még nem történt túl sok minden, de várom a kövi részt és azt a fordulatot, kíváncsi vagyok mit találtál ki. puszi: Lettina

Netti írta...

Ja és amúgy mit szólnál egy linkcserélhez? http://teliholdszava-lettina.blogspot.com/

Ella írta...

köszi:)Persze szívesen!Puszi: Ella

Névtelen írta...

Eddig nem történt semmi.. Remélem, a kövi fejiben történikxD

zsóka írta...

kíváncsi vagyok mi lesz a kövi fejezetben.
eddig még nem történt semmi extra

Anyíta írta...

szia teccik az első feji, mindjárt olvasom a kövit. grat :)
pusz

Névtelen írta...

Szia!
Most találtam rád, és ez oltári!!!!
Nekem tetszik.

Ella írta...

Köszí!Örülök, hogy mindenkiinek tetszik!!Puszí: Ella

Névtelen írta...

nekem nem teccik. béna